Az elmúlt 2 hét zanzásítva

Kicsit lemaradtam a leírásokkal, de nem nagyon volt mostanság időm írni.

Spinning és TRX megyeget, izomlázam múlóban. ÚSZÁS IS NAPIRENDEN. a Trollokal volt egy nagy spinning happaning kőbányán, ami nagyon jó volt! Egyrészt a társaság, másrészt az edző aki Iron Man, és nem a hagyományos 4 fönt 4 lent ugrálós spinninget nyomja. Bizonyos nyomatékkal azonos fordulatszámon 15 perc hegynek fel, aztán 15 perc síkon pörgetés. ía lényeg folyamatosan, hogy nem kiállunk és leülünk, hanem állva vagy ülve ki hogy tudja a fordulatszámot és a pulzusszámot tartja. Szóval tanulságos és nagyon hasznos volt.

Kicsit a koromnál fogva, vagy a pajzsmirigyemnek köszönhetően ez az évem, a 6 hétből 3 menstruációval telt. Ez nagyon legyengített és kifullaszt, tulajdonképpen olyan gyenge vagyok mint az őszi légy.

Ma azért sikerült eljutnom Leányfalura futni a fiúk meccse előtt. Nekem 5 km napsütésben, a fiúknak győzelem a délelőtt.

Délután  Ultra Balaton megbeszélés volt. Ma találkoztam a csapat tagjaival először, és megcsináltuk a szakasz beosztásokat, nekem 6 etap jut és kb. 32 km összesen.

Izgi lesz, van mire gyúrni!

Ja és a héten leadtam az első nevezésem a szezon tiratlonjai közül a keszthelyi triatlonra.

 

triatlon S távjára.