HOKA cipő

Ma elmentem új futócipőt venni. Az egyik ilyen spéci bolt web oldalán láttam, hogy jó áron van még 42-es Hoka. Ez  egy speciálisan kiképzett cipő, amit már 2 éve nagyon szeretnék, de eddig még nem találtam a lábamra valót. Ide sem ezért mentem, hanem egy új futó cipőért. Az eddig használtam asics volt, de ebben a típusban most nem találtam kényelmeset. A Solomon volt a másik kiszemelt, de ez sem jött össze. No mondtam nézzük meg a HOKÁT , bár nem sok reményt fűztem hozzá. És ez az egy pár engem várt.

Haza hoztam, és gyorsan elmentem vele futópadra futni, hogy kipróbáljam tényleg az én cipőm e. Ha nem akkor még visszavihetem. 5 km futópadon, hát nem volt könnyű! A szerdai spinnigtől még iszonyú izomlázam volt, másrészt a HOKA gömbölyű talpa  is megnehezítette az amúgy sem szokott futópad használatot. 

Aztán még kicsit felálltam az elipszis trénerre, hogy a tengeri betegségemet helyre hozzam és egyenes léptekkel tudjam elhagyni a termet.

Vasárnap későn keltük (sváb bál és egyéb nehezítések után), így az ebédet előkészítettem és a szikrázó napsütésben a -6 fokban elmentem a hegyre kipróbálni az új terep cipőm. Klassz volt, de az izomláz és a szokatlan kiképzés nem adott túl nagy sebességet, de 4 km-t így is leküzdöttem. A táj és a hó, a deres Pilis kihagyhatatlan ilyenkor.  Azt hiszem HOKA-val megbarátkozunk és összeszokunk.

A mai napon még este levezetésnek bevállaltam egy újabb spinning órát. Jó volt, már nem csak a túlélésért küzdöttem. A gyakorlatok 90 %-át meg tudtam csinálni. Reggel megyek úszni, kí

váncsi leszek, hogy lesz az izomlázam.

Ajánló
Kommentek
  1. Én